info@ningsthaisemassage.nl   |   06-48195996
Follow us :-

Welkom bij Ning’s Thaise Massage Veghel

 

how to write an essay on apa format https://freeessaywriter.org/ how to write resume curriculum vitae
how to write an essay in english fce https://www.paperhelp.nyc/ how to write a summary page

Laat ik mijzelf even kort aan u voorstellen…

 

Ik ben Saowalak Nammontri, maar de meeste mensen uit Veghel kennen mij als Ning.

In november 2016 ben ik met veel trots een massagesalon aan huis gestart: Ning’s Thaise Massage Veghel, massage speciaal voor vrouwen!

Online Kamagra Jelly NL  kamagra-24.net  € 0,80 per Kamagra Jelly | Kamagra NL viagra behandelingsopties voor erectiestoornissen | kamagra pillen – kamagra beoordelingen

Waarom?

Omdat ik altijd veel plezier beleef aan het verzorgen van een massage voor bekenden en familie en dit graag verder wil uitbreiden voor een breder publiek. Hiervoor heb ik speciaal een rustige kamer ingericht met een comfortabele massagetafel. Het “exclusief voor vrouwen” creëert een ontspannende, ondersteunende omgeving om tijdens de behandeling volledig tot rust te komen.

Mijn opleiding heb ik gevolgd in Thailand in de bekende tempel van Wat Pho (De tempel van de liggende Boeddha). Deze tempel wordt ook wel gezien als de ontstaansplek van de traditionele Thaise massage.

 

wat-pho

Wat Pho

 

Om iedereen de aandacht te geven die zij verdient werk ik uitsluitend op afspraak.

Kom nu kennis maken en vooral genieten van verschillende soorten Thaise massages waaronder de heerlijke Thaise ontspanningsmassage.

Maak vandaag nog een afspraak.
U gaat zeker met een goed gevoel bij ons de deur uit!

Tot spoedig, Ning

 

foto-ning